Hester van Bolhuis

Ik steun AAP omdat

we de berberapen in Marokko weer topfit willen krijgen. Zo is de kans groter dat zij weer vrij kunnen leven in het wild.

Dieren terug naar de vrije natuur
Ik ben Hester, dierenarts bij Stichting AAP. Deze maand zamel ik geld in voor de berberapen die wij opvangen in Marokko. We werken hier aan een uniek project met als doel om de dieren weer terug in de vrije natuur te plaatsen. Deze berberapen die we opvangen zijn vaak het slachtoffer van illegale handel en werden als huisdier gehouden.

Extra medische hulp
Sommige dieren hebben extra medische hulp nodig. We zamelen geld in voor operaties, onderzoeken en medische materialen om de dieren in topconditie te krijgen. Om dit mogelijk te maken, verwachten we zo’n 9700,- nodig te hebben.

Help mee
Help jij de berberapen aan een fit leven in de vrije natuur? Doneer dan eenmalig een bedrag naar keuze. Met 9,- kunnen we een dier twee weken voorzien van medicatie. Alvast bedankt. Jouw hulp maakt écht het verschil voor de berberapen.

* Als er meer dan 9700,- wordt opgehaald, dan komt het overige geld ten goede aan het Born to be Wild project van Stichting AAP.

110 Donateurs
€ 2.064 Opgehaald
Stuur een Tikkie